Jump to content
My Monterey
Sign in to follow this  
blackhawktech

2014 Monterey 204 engine problems

Recommended Posts

I recently purchased a used 2014 Monterey 204 br with fsx package. On the first outing with the boat the engine started cutting off and coming back on. When this happens the rpm's go to zero the alarm sounds and motor picks right back up. The dealership I bought it from has had it a week. They don't have a diagnostic computer to test the boat. Has anyone had any similar issues with their boat? The Engine is the 4.3 v6 mpi mercruiser with a alpha one outdrive. This is a one owner boat that was originally sold by the dealership I bought it from.

Edited by blackhawktech
Miss spelling of words

Share this post


Link to post
Share on other sites

The dealership found the problem on my boat finally today. It was a bad wire connection on the engine to boat wiring harness connection. The purple wire to the ignition was intermittently opening up under vibration. They didn't find the problem until they started wiggling the harness with the boat running.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the follow up. Glad you are back on the water.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...